Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do ~150 zł

qiuas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Moja obecna myszka tj. tracer recon avago 9500 powoli pada (po 3-4 latach :P) i kółko zamiast przewijać w dół przewija raz w góre raz w dół - w grach nie do zniesienia no i ogumienie zaczęło schodzić z przycisków.

Dlatego chciałbym kupić nową w granicach 100-150 zł.

Kwota przeznaczona na kupno myszy: 100-150
Preferowany chwyt (palm, claw, fingertip): claw,
Zastosowanie (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.): All-in-One,
Używane DPI: Bez większego znaczenia,
Rozmiar dłoni (w centymetrach): Raczej przeciętnej wielkości,
Wymagania specjalne: Najlepiej 2 przyciski tak jak w mojej obecnej + ewentualnie 2 przyciski z boku, żeby nie świeciła na pierdyliard kolorów (a jeśli już świeci to niech chociaż to ładnie wygląda) i pasowała do tej klawiatury kolorystycznie: corsair k65 compact, innych wymogów nie mam oprócz tego, że nie chcę żadnej powłoki na przyciskach która się zdrapie (nakładki gumowe po bokach mogą być bo jest pewniejszy chwyt). W moim tracerze przyciski są jakby gumowane lub spryskane czymś gumo-podobnym przez co po 3 latach zaczęło to z przycisków schodzić i przestało ładnie wyglądać...

Każda osoba, która poleci mi coś co spełnia moje wymogi dostanie +

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztofnowak napisał:

Steelseries Rival 100 https://www.x-kom.pl/szukaj?q=Rival_100
+jakość wykonania i materiałów
+świetny kształt
+precyzyjny sensor
+różne kolory

Rival ma sporo złych opinii z tego powodu, że przyciski lewy i prawy wysiadają lub się zacinają. Nie wiem czy mógłbym zaufać takiej myszce... Ale wygląda najlepiej ze wszystkich myszek w tym przedziale :/... myślałem jeszcze nad DM1 PRO i Corsair Harpoon RGB. Najbardziej jestem do Corsaira przekonany jako, że mam klawiaturę tej firmy. Co sądzisz o tych dwóch co podałem? Są jeszcze jakieś dobre modele w tej cenie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...